top of page

Generelle betingelser

1. Bestilling: 

1.1. Den som bestiller leilighet i Tinden Apartments må være fylt 18 år, og bo i leiligheten under hele oppholdet. I nyttårshelgen og påsken er det 22 års grense. Gyldig legitimasjon kan bli avkrevd ved ankomst. Antall personer oppgis ved bestilling. Det er ikke tillatt med husdyr dersom det ikke er avtalt ved bestilling. 

1.2. Bestillingen er først gyldig når du har mottatt en bekreftelse etter betaling. 

1.3. Kontroller at bekreftelsen er i samsvar med bestillingen. Den gjelder som kontrakt mellom Tinden Apartments og deg som bestiller. 

 

2. Betaling: 

2.1. Ved innbetaling aksepterer gjesten vilkårene i denne avtalen. 

2.2. Det tas forbehold om feil priser på nettet. Bestiller vil da få beskjed så snart feilen har blitt oppdaget. 

 

3. Avbestilling: 

3.1. All avbestilling må skje på e-post til booking@tindenapartments.com

3.2. Ved avbestilling mer enn 30 dager før ankomstdag, tilbakebetales 100% av leiekostnad fratrukket et ekspedisjonsgebyr på kr 350,- pr. person. 

3.3. Ved avbestilling 0-29 dager før ankomst, er kunden ansvarlig for hele beløpet. Innbetalt beløp tilbakebetales ikke. (Din reiseforsikring kan imidlertid dekke hele eller deler av beløpet.)

3.4. Avbrytes oppholdet før bestillingsperioden er over, refunderes ikke det resterende beløpet. 

 

4. Gjestens ansvar: 

4.1. Ved bestilling av overnatting forplikter gjesten å følge de reglene som gjelder for leiligheten og som finnes i ”Praktisk informasjon Tinden Apartments”. Den e-posten sendes når full betaling er mottatt. Ved brudd på disse reglene kan gjesten bli holdt erstatningsansvarlig. 

 

5. Klager: 

5.1. Eventuelle reklamasjoner sendes på e-post til booking@tindenapartments.com så snart feilen/mangelen er oppdaget, og senest kl. 12 dagen etter ankomst. 

 

6. Force Majeure: 

6.1. Tinden Apartments kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for utlegg eller konsekvenser en evt. force majeure måtte medføre. Dette inkluderer, uten unntak, alle tjenester som vi eller en av våre leverandører ikke kunne tilby. 

6.2. Tinden Apartments er ikke ansvarlig for snøforhold, løypeforhold, aktiviteter, stengte servicesteder eller andre lignende forhold som kan påvirke oppholdet. 

 

7. Annet: 

7.1. Innsjekk er tidligst kl 17.00 på ankomstdagen, dersom ikke annet er oppgitt. 

7.2. Utsjekk er innen kl 11.00 på avreisedagen dersom ikke annet er oppgitt. 

7.3 Alle henvendelser sendes på e-post til booking@tindenapartments.com

bottom of page